Ziua 1
Plecare ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii - Baza Dealului Mitropoliei) pe traseul Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea -  Deva/ Hunedoara. Vom vizita: 
Sarmizegetusa Ulpia - Ruinele antice ale Ulpiei Traiana Sarmizegetusa se gasesc in comuna Sarmizegetusa (jud. Hunedoara), exact langa drumul care uneste Ardealul (Tara Hategului, orasul Hateg) de Banat (orasul Caransebes) prin pasul Poarta de Fier a Transilvaniei. Este un obiectiv turistic de maxima importanta pentru istoria stramosilor nostri daci si a inceputurilor formarii poporului roman.
Biserica Sfantul Nicolae din Densus se afla in judetul Hunedoara, la o distanta de aproape 10 kilometri fata da orasul Hateg, fiind cea mai veche biserica romaneasca in care si astazi au loc slujbe religioase. Datorita particularitatilor acesteia, biserica este cunoscuta drept cel mai ciudat edificiu din Tara Hategului.
Castelul Hunedoarei, numit si Castelul Corvinilor sau al Huniazilor, este cetatea medievala a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectura gotica din Romania. Este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind situat in top 10 destinatii de basm din Europa. Castelul a fost ridicat in secolul al XV-lea de Ioan de Hunedoara. Aici se afla si Muzeul de Arheologie si Istorie si Expozitie de tortura - cel mai bine reprezentata din Europa.
Cazare + cina Hotel/ Pensiune in zona Deva/Hunedoara 


Ziua 2
Mic dejun. Vom vizita:
Castelul regal de la Savarsin, conac detinut de familia regala romana. Pe locul cladirii actuale se gasea in secolul al XVIII-lea castelul familiei nobiliare Forray. Castelul initial a fost construit intre anii 1650 - 1680 de catre familia Forray. In noiembrie 1781, rasculatii lui Horea, carora li s-au alaturat iobagii de pe domeniul Savarsin,au dat foc castelului cat si bisericii romano - catolice de pe domeniu.
Manastirea Romano-Catolica Sf. Maria Radna, principalul loc de pelerinaj din Dieceza de Timisoara. Ansamblul monumental este format din biserica propriu-zisa si din alte trei corpuri de cladire, toate monumente istorice si de arhitectura din secolele al XVIII-lea si al XIX-lea.
Orasul Arad - oras care detine un bogat patrimoniu cultural-istoric, oferind vizitatorilor un adevarat muzeu in aer liber al stilurilor arhitectonice specifice secolelor XVIII, XIX si XX. Iubitorii de arhitectura pot admira cladiri construite in stil baroc, renascentist, eclectic, clasic, neogotic sau secession. Prima atractie a orasului Arad este chiar Bulevardul Revolutiei unde vom efectua un tur pietonal in care vom vedea (din exterior): Palatul Administrativ (Palatul Cenad, Palatul Bancii Nationale, Palatul Neumann, Palatul Szantay, hotelul Ardealul (fost Grand Hotel Crucea Alba, 1841, stil neoclasic), Teatrul Clasic Ioan Slavici, Biserica romano-catolica Sf. Anton de Padova (1904, in stilurile clasicist, baroc si renascentist). Vizitam Biserica Rosie din Arad - edificiul serveste drept lacas de cult al Bisericii Evanghelice-Luterane si Palatul Cultural. Ne indreptam catre a doua atractie a Aradului - Piata Avram Iancu si zona din jurul acesteia, considerate a fi nucleul vechiului Arad.
Cazare + cina Hotel/ Pensiune in zona Deva/Hunedoara 


Ziua 3
Mic dejun. Aceasta zi o vom dedica celei mai inalte sosele din tara, Transalpina, cunoscuta si sub numele de Drumul Regelui.  Vom vizita Manastirea Oasa, aflata la poalele Muntilor Sureanu, in poiana numita Poarta Raiului, incojurata de paduri,  vai si lacuri. Biserica manastirii este din lemn, fiind zidita pe o fundatie de piatra, in forma de cruce, iar pictura a fost realizata in tehnica fresca de catre pictorul Liviu Dumbrava. Manastirea poarta doua hramuri, anume Adormirea Maicii Domnului si Sfantul Mare Mucenic Pantelimon
In drumul nostru spre Manastirea Oasa, vom admira si lacul cu acelasi nume, cel mai mare de pe raul Sebes, strajuit de paduri de brad. Lacul Oasa, situat la 1255 metri, a luat nastere dupa construirea barajului, in anul 1979 si este punctul de pornire al traseelor spre Varful Cindrel. Multi turisti vin aici pentru a petrece o zi relaxanta la pescuit deoarece lacul adaposteste specii precum pastrav si boistean sau pentru a-si incanta privirea cu peisajul de basm oferit de albastrul apei si al cerului si verdele mereu proaspat al padurilor.
Ne continuam traseul si oprim in punctul cel mai inalt la Pasul Urdele la 2.145 m, unde vom face fotografii. 
Sosire in Bucuresti in functie de trafic.Pretul include: 
- Transport cu autocar clasificat pentru curse interne si internationale
- cazare 2 nopti Pensiune / Hotel  + mic dejun + cina
- ghid atestat insotitor.

Pretul nu include:
- Intrarile la obiectivele turistice: Sarmizegetusa Ulpia-Traiana: 14 lei/ adult, Castelul Corvinilor: 30 lei / pers, 7 lei / elev, student, 17 lei / pensionar, Camera de tortura: 10 lei / pers, Muzeul de Arheologie: 10 lei / pers, Castelul Regal de la Savarsin - 30 lei/adult
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie,  
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.
Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking).  Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.
Supliment single:  200 lei / pers. 

Tarife copii :
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (260 lei ), beneficiaza de loc in autocar.
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (455 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Grup minim: 25 persoane.
Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- camerele single se confirma doar de catre agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbus, minibus, midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer;
- prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Hunedoara
Transport Autocar Hunedoara - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre CIRCUIT 3 ZILE DOMENIUL REGAL SAVARSIN - ARAD - TRANSALPINA, Toate locatiile, Romania