Solicita oferta
Ziua 1
Ziua 1 : Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul - Drobeta - Belgrad. Sosire in Belgrad, tur de oras cu autocarul in care vom avea ocazia sa vedem Parlamentul - Citadela Kalemegdan - Palatul Printesei Ljubice. Cazare Hotel in Belgrad.

Ziua 2
Ziua 2 : Mic dejun. Deplasare pe ruta Belgrad - Sarajevo - Mostar - Medugorje. Tur de oras Mostar, situat in canionul Hertegovina-Neretva pe raul Neretva. Ne indreptam apoi catre Medugorje care a devenit cunoscut in Bosnia-Hertegovina si in lume, cand sase tineri au inceput sa povesteasca ca au vazut-o pe Maica Domnului care ii indruma spre pace, dragostea, credinta, rugaciune si post. Fiecare dintre noi este provocat sa raspunda la apelul Fecioarei pentru a-si indrepta viata si inima spre Dumnezeu. De la aparitia Fecioarei Maria milioane de pelerini din toate religiile, de peste tot din lume, au vizitat Medjugorje in pelerinaj. Cazare Hotel in Medugorje.

Ziua 3
Ziua 3 : Mic dejun, urcare pe Colina Podbrdo (Colina Aparitiilor) - locul primelor aparitii pentru rugaciunea rozariu (locurile in care Sfanta Ferioara s-a aratat). Ziua continua cu vizitarea Cascadei Kravice, aceasta fiind una dintre cele mai spectaculoase din Europa (Mica Niagara din Balcani) . Cazare Hotel in Medugorje.

Ziua 4
Ziua 4 : Mic dejun. Va propunem timp liber sau excursie optionala in Croatia (35 euro/ pers, minim 25 participanti) spre Split, cel mai mare oras de pe coasta Dalmata, pe care il putem considera nu doar un oras medieval, ci chiar un oras antic locuit pana in prezent. S-au pastrat din sec. III-IV atat Poarta de Aur, Poarta de Fier la care a fost adaugat si Turnul Ceasului, Palatul, cat si Mausoleul lui Diocletian. Mausoleul, desi a fost construit pentru a omagia unul dintre cei mai mari persecutori ai crestinismului, a sfarsit prin a fi transformat in Catedrala St. Domnius, care este functionala pana astazi . Seara pleacam pe Muntele Krizevac, pe Drumul Crucii, unde in anul 1933 satenii au construit o cruce inalta de 10 m si in interiorul crucii a fost pusa o mica particica din crucea originala a Mantuitorului. Plecarea se face din fata Bisericii Sf Iacob. Ne vom inchina si ne vom incarca de spiritualitate. Cazare Hotel in Medugorje.

Ziua 5
Ziua 5: Mic dejun. Deplasare spre Dubrovnik in Croatia, extrem de bine fortificat si excelent conservat, inclus in patrimoniul UNESCO. Turul orasului medieval include faimoasele ziduri considerate de necucerit, Poarta Pile, celebra farmacie (sec. XIV) din Man. Franciscana, Palatele Sponza si Rector si turnul Orologiului. Trecem frontiera si ne indreptam catre Podgorita - capitala Muntenegruleui, unde ne vom bucura de o plimbare pietonala in centrul istoric. Cazare Hotel in zona Tirana.

Ziua 6
Ziua 6: Mic dejun. Tur pietonal Tirana in care vom admira arhitectura orasului reprezentata de monumentele si constructiile in stil italian si turcesc . Vom ajunge in Piata Skandenberg un imens spatiu deschis chiar in mijlocul orasului de unde se poate admira muntele Dajti, vom admira Turnul cu ceas (35 metri) si Moscheea Ethem Bey- ce prezinta fresce cu copaci, cascade si poduri, rare pentru arta islamica. Ne indreptam apoi catre Ohrid, pe un traseu ce va strabate frumoase peisaje montane, vom admira Lacul Ohrid si ne vom continua calatoria catre capital Macedoniei. Cazare Hotel in Skopje.

Ziua 7
Ziua 7: Mic dejun. In Skopje tur pietonal in care vizitam: Casa memoriala a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare pe ruta Kumanovo - Kyustendil. Traversam frontiera in Bulgaria. Vizitam Sofia - Catedrala Alexander Nevsky. Plecare spre Bucuresti. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.Plecari : Bucuresti, Rm Valcea, Pitesti, Targoviste, Ploiesti 

Pretul include: 
-Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, 
-Cazare 6 nopti Hotel 3* +  mic dejun , 
-traversare ferry - boat Fiordul Kotor. 
-Ghid de turism atestat. 

Pretul nu include: 
-asigurarea medicala  si storno; 
- intrarile la obiectivele turistice; 
- ghizii locali, taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; 
-Excursie optionala Croatia - Split 35 euro/ pers, minim 25 persoane participante - orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans minim la inscriere: 100 euro / pers. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare 

Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare

Supliment single: 130 euro / pers. 
 
Grup minim: 25 persoane.
 
Tarife  copii :
Copii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (135 euro)
Copii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet ( 235 euro),  beneficiaza de mese si loc in autocar,  se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.
Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII:
tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
camerele single se confirma doar de catre agentia de turism;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer;
prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.


Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Tirana
Transport Autocar Tirana - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT 7 ZILE TURUL TARILOR BALCANICE, Toate locatiile, Albania

Verifica tarife si disponibilitate