Solicita oferta
Skipass inclus!
Damüls - Satul cu cea mai multă nea din lume!

Încadrată în regiune alpină a Vorarlbergs şi înconjurată de vârfuri impresionante vă aşteaptă staţiunea tradiţională Damüls, la o altitudine de 1430 m. Pe partea însorită a Furkajochs devine realitate o poveste de iarnă: staţiunea este una din cele cu cea mai multă zăpadă din lume şi a reuşit să îmbine cu mult succes valorile trecutului cu confortul vremurilor moderne. Multe din unităţile de cazare sunt chiar lângă pârtie şi oferă o gamă largă de posibilităţi, din punct de vedere alpin dar şi culinar. Atât pe pârtie cât şi în vale aveţi de unde alege: de la refigii rustice cu specialităţi regionale până la gastronomie de vârf. Seara vă puteţi da întâlnire la barurile de zăpadă, la cârciumă sau la discoteca staţiunii.

În domeniu schiabil puteţi alege dintre numeroase localuri gastronomice cu terase mari. Dar şi după încheierea zilei de schi aveţi de unde alege, în vale: "Scharfe Eck" şi vis-a-vis "Kuhstall" sunt adrese îndrăgite ale schiorilor şi boarderilor în căutare de petrecere, o alternativă sunt terasele liniştite sau unul din numeroasele restaurante. Cine preferă să mai petreacă un pic de timp în aer liber o poate face la o drumeţie prin peisajul minunat. În total 22,5 km de drumeţii sunt pergătite pentru vizita dvs.! Puteţi desigur alege o coborâre rapidă pe derdeluşul de 3,5 km Uga, care este şi el iluminat pe timp de seară.

Cu skipass-ul "3 Täler Pass" aveţi acces la în total 506 km de pârtii în 38 de domenii schiabile în Bregenzerwald, Großen Walsertal, Tiroler Lechtal, Rheintal, Laternsertal şi Klostertal (v. regiunea de schi)! În partea alpină a Bregenzerwaldes găsiţi domeniul Damüls-Mellau, traversat de Mittagsspitze (2095 m). Pe o parte se află fosta staţie de cupă mondială Mellau, pe cealaltă micuţa staţiune Walserdorf Damüls. Legătura dintre domenii este asigurată de instalaţii pe cablu. Pe în jur de 109 km de pârtii (incl. rute de schi) acoperite de 25 de instalaţii pe cablu vă aşteaptă un domeniu schiabil plăcut, dar şi cu câteva provocări pentru cei atletici (de exemplu la telescaunul Hasenbühel). Telescaunul de 8 locuri cu siguranţe pentru copii precum şi instalaţia Sunnegg sunt acoperite şi au scaune încălzite. În plus instalaţia Mellaubahn vă transportă în cabine de 10 locuri cu pereţi de sticlă cca. 2 km până în domeniul schiabil. Mai dificile sunt pârtiile de pe pantele spre nord ale instalaţiei Sunnegg şi la Suttis – arătaţi ce ştiţi şi bucuraţi-vă apoi de pârtiile largi sau încumetaţi-vă pe cea de 8 km până în vale. Snowboarderii au la dispoziţie multe coborâri largi şi şi pentru freerideri se găsesc multe posţiuni ideale off-piste cu zăpadă prăfoasă. Pentru pasionaţii de Freestyle se recomandă Burton Snowpark, cu un loc de joacă excelent.

Cu pârtiile de schi fond Unterdamüls (1450 m) şi Stofel (1650 m) vă stau la dispoziţie 2 pârtii la altitudine extraordinare cu 11 km lungime. În special cea din Unterdamüls este deosebit de potrivită pentru începători. Oferta este completată cu minunate drumeţii de iarnă, care leagă superb pârtiile una de alta. Pentru a ajunge comod la punctele de acces vă stă la dispoziţie un autobuz, care circulă periodic prin Damüls.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Boutique Hotel Die Mittagspitze, Bregenzerwald, Austria

Verifica tarife si disponibilitate