Solicita oferta
Skipass inclus!
St. Anton - Leagănul schiului alpin!

St. Anton între grupele montane Verwall şi Lechtal, la pasul Arlberg, a vă oferă tot ceea ce aveţi nevoie pentru un concediu la schi perfect: cazare confortabilă şi variată - de la pensiuni cu mic dejun până la hoteluri de toate categoriile. În plus St. Anton îşi atrage vizitatorii nu doar cu 302 km de pârtii cu toate gradele de dificultate, ci şi cu o zonă de pietoni pentru plimbări şi cumpărături. Oferta de petrecere a timpului liber este largă: un exemplu bun este noul centru SPA Arlberg WellCom. Legendar este Après-Ski-ul în St. Anton: Posibilităţile de petrecere sunt numeroase şi puteţi chiar de după-amiaza devreme asculta muzică în unul din multele baruri.

Après-Ski-ul în St. Anton este legendar şi în afara graniţelor Austriei. Devreme după-amiaza se întâlnesc primii schiori în diverse localuri. Gama de posibilităţi este enormă, cu nume rezonante cum ar fi "Krazy Kanguruh" sau "Heustadl". O vizită la "Mooserwirt" este obligatorie – aici Après-Ski-ul este un cult! După-amiaza accentul se mută în zona pietonală, promenada St. Anton, cu numeroasele ei magazinaşe elegante, cafenele şi restaurante primitoare. La cota 2100 m vă aşteaptă "Galzig Verwallstube",unul dintre cele mai înalte restaurante din Europa, restaurant cu oferte fine. Seara continuă în diferite baruri, pub-uri şi discoteci. Cine preferă refacerea, nu va duce lipsă de nimic la extinsul centru de SPA Arlberg-WellCom, cu trei piscine şi o zonă de saune şi SPA. Alternativ puteţi folosi oferta mare de activităţi de la centrul sportiv şi de căţărări arl.rock - de la squash, tenis şi fotbal la sală cu trambulina şi perete de căţărări, pe peretele exterior chiar pe gheaţă. St. Anton este între timp nu doar "leagănul schiului alpin", ci şi o populară destinaţi printre căţărători: în domeniul schiabil, mai exact la Rendl, vă aşteaptă de exemplu singura via ferrata de iarnă din Tirol. Are 850 metri lungime, sunteţi asiguraţi cu cablu de oţel şi vă puteţi bucura de vederi incredibile. O altă atracţie deosebită o constituie derdeluşul natural de 4,3 km km şi cu o diferenţă de altitudine de 500 m. Coborârea durează în jur de 15 minute, cu destule curbe. Cine preferă să exploreze împrejurimile pe jos nu va avea probleme să găsească un traseu potrivit printre cei 80 de km de drumeţii de iarnă.

Posesorii skipass-ului "Arlberg" au la dispoziție un total de 302 kilometri de pârtie și 87 instalații pe cablu! Domeniul schiabil St. Anton aparţine cu Stuben, Zürs şi Warth-Schröcken asociaţiei Ski Arlberg. Datorită Flexenbahn, Trittkopfbahn I și II și Albonabahn 2, domeniile schiabile au fuzionat într-un singur domeniu schiabil mare. Cu 47 de cabine pentru 10 persoane fiecare, Flexenbahn-ul leagă Lech-Zürs de Stuben/Alpe Rauz și înlocuiește 120 de curse zilnice cu skibus-ul. În plus, puteți admira o priveliște magnifică asupra văii Klostertal prin ferestrele panoramice mari. St. Anton im Arlberg este perfect pentru familii şi începători, având multe posibilităţi de supraveghere şi multe pârtii albastre. Arlberg (1.300 - 2.811 m) este una dintre cele mai sigure regiuni de zăpadă din întreaga regiune alpină. În combinaţie cu instalaţiile moderne de producere artificială a zăpezii, condiţiile pe pârtie sunt mereu excelente. Aici găsiţi însă nu doar pârtii bătute bune, regiunea este cunoscută şi ca un paradis de freeride. Nu mai puţin de 200 km de zăpadă adâncă vă aşteaptă aici pentru un Powder-Day perfect. Restaurantele din reţeaua Arlberger Bergbahnen oferă şi Wi-Fi gratuit. Funpark-ul "STANTON PARK" din zona de schi Rendl, cu Kicker, Rails şi Tables este un adevărat Eldorado pentru snowboarderi. Cei cu multă experienţă pot profita de pârtiile de calitate de competiţie mondială, la Kapall (2330 m), pe când pe începători îi aşteaptă Gampen.

St. Anton dispune în total de o reţea de trasee de peste 43 km. Traseul Verwall (10 km), care duce de la St. Anton în jurul lacului Verwall, oferă imagini superbe. Lângă pârtie se află refugiul Wagner Hütte, care invită a o pauză binemeritată. Cea mai lungă pistă este Stanzertal, 22 km, care începe în St. Anton, trece prin Rosannatal şi Pettneu până la Flirsch. Datorită gradului de dificultate uşor şi cei cu mai puţină experienţă pot să se bucure de această pistă! Cel mai înalt traseu este la 1.800 altitudine, la St. Christoph. Cei care preferă stilul Skating pot profita în St. Anton de în total 39 de km trasee. Încă o atracţie vă aşteaptă în Pettneu: de mai multe ori pe săptămână vă puteţi bucura de schi fond la lumina nocturnei. Reţeaua St. Anton este distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Boutique Hotel Edelweiss, St. Anton am Arlberg, Austria

Verifica tarife si disponibilitate