Solicita oferta
Hotel Diana din Baile Herculane s–a reinaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizare.
Diviana Spa dispune de un izvor propriu de apa termala minerala, concentrata in sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare. Pentru tratamente de recuperare si preventie a diverselor afectiuni in cele mai bune conditii, DIANA Spa dispune de un medic balneolog si personal medical specializat, iar terapiile sunt realizate cu echipamente si aparate de electroterapie, hidroterapie si kinetoterapie care au dovedita performanta si eficiența. Tratamentele balneare combinate cu tratamentele spa si varietatea de masaje, ofera adevarate vacante de refacere, avand ocazia sa va relaxati atat corpul cat si mintea, pentru a reveni la ritmul cotidian cu un plus de vitalitate.
Aria SPA este destinata relaxarii si recreerii. Design-ul cu accente naturale si spatii luminoase sau mai intime este in armonie cu starea de bine oferita de facilitatile existente in centrul Diana SPA: piscina interioara cu apa incalzita, jacuzzi si cele patru tipuri de saune uscate si umede –sauna cu infrarosu, sauna uscata 70 grade C, sauna cu aromaterapie si baia de aburi.
De asemenea, restaurantul hotelului a primit o imagine noua.

RO Include mic dejun si cina bufet suedez, excursie pe Clisura Dunarii, tur asistat statiune. Parcare gratuita, in limita disponibilitatii (capacitate limitata), internet Wi-Fi. Nota! In cazul in care reglementarile legale care vor fi in vigoare pe perioada desfasurarii evenimentului vor permite accesul la piscine si saune, accesul la Diviana Spa va fi posibil pentru oaspetii cazati in hotel: piscina interioara de inot pentru adulti si copii cu apa incalzita, 4 tipuri de sauna, jacuzzi interior si exterior, zona de relaxare, Aqua Splash pentru copii. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

EN Includes breakfast and dinner buffet, trip on the Danube Gorge (Clisura Dunarii), guided tour. Free parking, subject to availability (limited capacity), Wi-Fi internet. Note! If the legal regulations that will be in force during the event will allow access to swimming pools and saunas, access to Diviana Spa will be possible for guests staying in the hotel: indoor swimming pool for adults and children with heated water, 4 types sauna, indoor and outdoor jacuzzi, relaxation area, Aqua Splash for children. The rooms can be occupied starting with 16.00.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Escapada in natura - Hotel Diana, Baile Herculane, Romania

Verifica tarife si disponibilitate