Hotel Perla Tenerife 3 Puerto de la Cruz- Tenerife Spania 
Prezentare oficiala :
https://www.gemaplayahoteles.com/hotel-perla/

In zona Puerto de la Cruz se afla hotelullanga izvoarele mistice din valea La Orotava si a vulcanilor nordici ai insulei.
 
Distanta de plaja: Distanta pana la plaja variaza in functie de zona care o preferati.  Playa de Martianez (cu nisip negru), este de 4km, aproximativ 10 min cu masina, Playa San Telmo (cu nisip negru), este de 3 km,aproximativ 8 min cu masina, Playa del Muelle (cu petricele), este de 3.4 km,aproximativ 9 min cu masina, Playa del Castillo, este de 2.8 km, aproximativ 6min cu masina.
 
Relaxare:
Hotelul ofera servicii bune la categoria de 3* cu posibilitate de relaxare la piscinaexterioara. Hotel Perla este apropiat de cele mai cunoscute plaje din zona ladoar maxim 10 min.
 
Servicii de masa:
Oferit in sistem buffet all inclusive, 3 mese pe zi, bauturi alcoolice si nealcoolice.Se mai ofera mici gustari, cafea, ceai, bere, cocktail-uri. Pentru o varietatemai mare a serviciilor se ofera program de divertisment si spectacole live.
 
Servicii pentru copii:
Copii pot fi cazati impreuna cu parintii cu patuturi suplimentare.
 
Localizare:
Este un hotel situat la 92 de km de aeroportul Tenerife Sud, timp de transfer aprox1.30 ore si la 25 de km de Tenerife Nord, timp de transfer aeroport 20 min. 
Distantadata de plaja: Playa de Martianez (cu nisip negru), este de 4 km, aproximativ10 min cu masina, Playa San Telmo (cu nisip negru), este de 3 km, aproximativ 8min cu masina, Playa del Muelle (cu petricele), este de 3.4 km, aproximativ 9min cu masina, Playa del Castillo, este de 2.8 km, aproximativ 6 min cu masina.
 
Facilitati hotel:
Hotelul ofera pentru turistii sai: receptie 24/24 ore, camera de depozitare a bagajelor,conexiune prin cablu la internet la etajul 2, la terasele superioare se aflapiscina acoperita, sauna (contra cost), sezlonguri si umbrele de soare. Restaurantulhotelului ofera mancaruri din bucataria locala si internationala (tip buffet) iarbarul ofera o mare varietate de cocktail-uri si bauturi alcoolice sinealcoolice.  Aici la un TV cu ecran platse pot urmari diferitele evenimente sportive, in special cele fotbalistice. Laetajul 7 se poate vedea o panorama superba asupra orasului Puerto de la Cruz, amuntelui Teide si asupra vaii Orotava.  Nu se accepta animale de companei. Nu oferaparcare.
 
Facilitati camere:
Camerele renovate din 2014 ofera turistilor un refugiu de refacere dupa o zi agitata sidupa multe vizite incitante pe insula.  Cele130 de camere se regasesc intr-o cladire de 6 etaje, acestea au balcon sau terasacu mobilier adecvat (masa si scaune) si in dotarea interioara regasim: TV satelit,telefon, baie proprie, uscator de par, canapea, ventilator, frigider, seif(contra cost). 
 
Pentru o vacanta in oricare luna din an, unde puteti sa va plimbati pe o plaja cunisip negru sau bej, sa savurati servicii de masa all inclusive, cocktail-uri locale,sa escaladati cel mai mare munte al insulei EL Teide si sa mergeti pe valeaOrotava (plina de culturi de banane, trestie de zahar si vita de vie) alegetiinsula Tenerife si relaxarea la hotelul Perla Tenerife 3* din Puertode la Cruz.
INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Ofertele de tip BLITZ OFFER nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 a 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Wizzair prealoca automat locurile in aeronava, cat de apropiat posibil (in limita disponibilitatii). Locul alocat va fi comunicat in aeroport, de catre personalul de la check-in. Pe parcursul zborului, serviciile de catering sunt contra cost.
- Pasagerii sunt rugati sa aiba asupra lor biletul de avion atat in aeroportul Otopeni cat si in aeroportul Tenerife Sud. Atentie! Este obligatorie prezentarea biletului de avion. Rezervarea va fi recunoscuta la check-in dupa codul de pe biletul de avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Spania. Aceste standarde sunt specifice pentru Spania si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion BUCURESTI - TENERIFE 2021 Bucuresti - Tenerife; Taxe de aeroport; Avion TENERIFE - BUCURESTI 2021 Tenerife - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Budapesta catre Perla Tenerife, Tenerife, Spania